O NAMA

Argus je tvrtka specijalizirana za veleporodaju elektromaterijala. Uz primjenu znanja o najnovijim tehničkim dostignućima u području djelovanja i umjerene cijene, možemo biti pouzdan partner u projektima bilo kojih veličina i zahtjeva. Naša snaga leži u poznavanju novih proizvoda i tehnologija, konstantnom nastojanju da budemo bolji, u potrazi za modernijom i naprednijom opremom kao i za proizvođačima i dobavljačima s boljim omjerom kvalitete i cijene.   To je način na koji držimo korak s tržištem i konkurencijom. I dalje ćemo činiti sve kako bi nastavili nuditi najbolja i najinovativnija rješenja uz optimalne cijene, s ciljem da zadovoljimo traženja i očekivanja naših kupaca.

Povijest

Osnovan 1990. godine, Argus se od lokalnog veletrgovca razvio u tvrtku koja sudjeluje u realizaciji projekata svih razina. Uz naše predane i stručne djelatnike i dugogodišnje iskustvo nastojimo biti i ostati jedan od prepoznatljivih distributera elektro materijala i opreme.

Proizvodi i usluge

Naš mentalitet

Svaki projekt za nas je jedinstvena prilika da sa partnerima surađujemo u razvoju najboljeg rješenja i donošenju najbolje odluke, bez obzira na veličinu i kompleksnost projekta. Naše mjerilo uspjeha je kvalitetno izvedeni projekt.

Projekti

Naš pristup

Posvećenost svakom projektu ogleda se u točnosti, pravovremenoj reakciji i rješenjima u svrhu poštivanja zadanih rokova. Ponosni smo na timski rad s našim partnerima i na zadovoljstvo kupaca. Želja nam je jamčiti kvalitetu koja prati zahtjeve svakog pojedinog projekta.

Dobavljači

 

Kvalitetno izveden projekt je mjerilo uspjeha

 

Proizvodi i usluge

SN i NN oprema za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije
Cestovna, industrijska, protupanična i javna rasvjeta, energetska učinkovitost, upravljanje rasvjetom
Sustavi razvođenja, portafonija, kućna automatizacija i mreža, ožičenje, zaštita i prekidanje, strukturno kabliranje
Mjerna, regulacijska i zaštitna oprema
Dostava i logistička podrška
Projektiranje

Neki od naših projekata

Neki od naših kupaca

Kontaktirajte nas


Kontakt adresa

 

Argus d.o.o.
Adresa: Trg Prve istarske brigade 10
52100 Pula - Hrvatska

Telefon: +385 52 500666
Mobilni: +385 91 1224383
e-mail: argus@argus-pula.hr

Neki od naših dobavljača